MENU
Aula_close Layer 1

SFO

Efter skoletid har eleverne fra 0. - 6. klasse tilbud om SFO, som findes i GRØN afdeling. 
Her er der mulighed for masser af leg inde og ude, pædagogiske tilbud som fx. værkstedsaktiviteter, spil, drama og musik.

SFO'en er åben på alle skolens dage;
Mandag - torsdag 12.50 - 13.40 // 17.00
Fredag 12.50 - 16.00

Samt i efterårs- og vinterferien. De sidste tre uger i juli holder vi lukket. Desuden holdes der åbent på hverdage før jul og efter nytår. 

I SFO'en møder du 6 pædagoger og 1 medhjælper. Pædagogerne er med i klasserne i skoletiden, og kender derfor børne rigtig godt. Det skaber nærværende voksne, og rigtig gode relationer mellem børn og voksne. Vores SFO ligger på skolen, i GRØN afdeling, og det er derfor ikke et fremmet sted for barnet.

SFO'en er opdelt i to; SFO for 0.-1. klasse og 'Hyggern' som er for 2.-3.-4.-5. klasse. Man må selvfølgelig meget gerne gå på besøg og lege sammen. Vi har fokus på leg, og har bl.a. dukkekrog, lego, udklædning, sandkasse legetøj, krea-leg og udeliv. Når børnene har været i skolen en hel dag, er det vigtigt at SFO'en er deres frirum, med plads til at være og lege. Legepladsen og fodboldbane er fælles, det er de sammen udearealer som i skolen. 

Vi lavers ugeplaner i SFO'en - de kan findes på 'overblik' i aula. 

Se priserne her