MENU
Aula_close Layer 1

GRØN afdeling

GRØN afdeling er for vores yngste elever i indskolingen, 0.-1. klasse.  Eleverne er fordelt på 3 klasser, og undervises sammen i aldersblandede klasser. Klasseteamet til hver klasse består af klasselærer, matematiklærer og en pædagog. 

I GRØN afdeling begynder vi altid dagen med fælles morgensang. Herefter går elever i klasserne til undervisning. 
I formiddagspausen er alle eleverne udenfor, uanset vejr. Det skaber ny energi at bevæge sig ude i det fri i få frisk luft og få røde kinder. 

Når man er ny i skolen, får man altid tildelt en hjælpemakker, der kender skolen. Det skaber stor tryghed. En hjælpemakker kan hjælpe med praktiske ting; hvor er toilettet, hvor stiller jeg min madkasse, vejen til foldboldbanen m.v.  

Vi er meget opmærksomme på den gode overgang fra børnehaven til skolen, og har derfor et tæt samarbejde med de lokale børnehaver. De kommer bl.a. på besøg på skolen, og er ofte 'på tur' til skolens legeplads. Når  børnene skal starte i skolen, er det et sted, de kender og før har besøgt. 

Vi er en åben skole, så mor og far er altid velkomne til morgensang, eller til en dag i skolen med jeres barn. Snak med klasselæreren og aftal nærmere.

Vi er altid meget interesserede i dialog med vores forældre. Det gode samarbejde mellem forældre og skolen betyder meget for elevernes læring og trivsel.

grøn